Vágólapra másolva!
Először beszélt magánéletbeli terveitől és gyermeke jövőjéről Steffi Graf. Az egykori német tenisztár és élettársa, Andre Agassi november végére, december elejére várja fia megszületését, Graf ennek kapcsán volt egy német internetes szolgáltató chatvendége.

A www.derclub.de internetes szolgáltató nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy rávegye Steffi Grafot egy élő chatre, amely során válaszolhatott az érdeklődők kérdéseire. Nos, a beszélgetés végkicsengése még azt is sejtetni engedte, hogy Graf idővel visszatérne a teniszpályára. "Azt nem tudom elképzelni, hogy a gyermekünk azért legyen teniszező, mert a szülei is azok"- jegyezte meg Steffi egy chat-rajongója kérdésére. A szeptember 11-i terrortámadással kapcsolatban Graf elmondta, bizony zokogott a képernyő előtt ülve.

"A barátaim felhívtak az első repülőgép becsapódása után és a második támadást már a televízión keresztül, élőben néztem. Órákig nem kapcsoltam ki a készüléket és csak sírtam. Szeptember 11-e óta sok minden megváltozott, hiszen a terrortámadások megkérdőjelezték az emberiség biztonságát. New Yorkban nagy a nyugtalanság, emberileg megváltozott a város..."

A legnagyobb meglepetést azonban azzal okozta az egykori világelső, hogy nem zárkózott el a visszatérés elől. "Szülés után szeretnék többet teniszezni. A térdem rendbejött, az utóbbi időben már megint élveztem a játékot. Egyelőre nem tervezem, de nem is zárom ki a visszatérés lehetőségét. Egyébként nagyon elégedett vagyok az elmúlt két esztendővel..."

Pincési László

Korábban: