Vágólapra másolva!
Valószínűleg néhány ősz hajszállal, de ami sokkal fontosabb, Manny Pacquiao aláírásával gazdagabban indulhat tovább a Fülöp-szigetekről Bob Arum mérkőzésszervező, akinek valószínűleg a 21. század eddigi legjelentősebb szupermeccsét sikerült tető aláhoznia 2010. március 13-ra, Manny Pacquiao és Floyd Mayweather között, írja a profiboksz.hu.

"Tartottunk egy megbeszélést reggel, végigmentünk minden egyes ponton, most pedig vissza kell térnem az Egyesült Államokba, hogy néhány kisebb részletet még pontosítsak a Mayweather-csapattal, aztán jövő héten valamikor már a hivatalos bejelentésre is sor kerülhet" - nyilakozta Bob Arum a Manny Pacquiaóval és képviselőjével, Michael Konczcal folytatott sikeres tárgyalásról.

A promóterek eredetileg 2010. május 1-re akarták tenni az álomderbit, azonban Pacquiao politikai ambíciói keresztülhúzták a számításokat. A találkozó konkrét helyszínéről egyelőre még nem döntöttek, állítólag a Dallas Cowboys Stadium, a Las Vegas-i MGM Grand, és a New Orleans Superdrome hármas valamelyike lehet a befutó.