A nap tippelője: Győzikéék óriási ünnepre készülnek Ronaldóék miatt

Győzike, Gáspár Bea
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság tizenhetedik játéknapja előtt Gáspár Győzővel, vagyis Győzikével beszélgettünk arról, hogy mit vár az utolsó két nyolcaddöntőtől.
Vágólapra másolva!

Az ország showmanje és felesége, Gáspár Bea is figyelemmel kíséri a foci-vb történéseit, azon belül is a portugál válogatott szereplését.

"Nagyon szeretjük a Cristiano Ronaldót, mert olyan, mint a cigányok. Képes volt a szegénységből kitörni, mondhat rá bárki bármit, szerintem ő egy etalon. Szóval kedden

– jelentette ki Győzike.

Győzike és Gáspár Bea a portugálok továbbjutásában bízik TV2

A keddi játéknap másik mérkőzésének, vagyis a Marokkó-Spanyolország végeredményének tippjében rendhagyó okok döntöttek, ugyanis a 48 éves televíziós személyiség sem az afrikai, sem az európai együttest nem követi figyelemmel.

'Megmondom őszintén mindkét országban jártunk már, Marokkó nem tetszett, mert rossz volt a kaja, de Spanyolország is csalódás volt. Szóval az éghajlat miatt Marokkóra szavazok. Utolsó afrikai csapatként meglepetést okozhat. Szoros meccs lesz, de 1-0-ra nyer Marokkó" – mondta az egykori Romantic együttes frontembere.

Gáspár Győző tippjei:
Portugália-Svájc 2-1
Marokkó-Spanyolország 1-0

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!