Szexbotrány tört ki a foci-vb-n szereplő szerb válogatottnál

Vágólapra másolva!
A szerb labdarúgó-válogatott a katari világbajnokság utolsó csoportmeccsén még bizakodhat a továbbjutásban, ám úgy tűnik, a szerbek csapategységét egy furcsa szexbotránnyal akarják szétverni.
Vágólapra másolva!

Meglepő pletyka ütötte fel a fejét, miszerint a szerb csapat két játékosa, Dusan Vlahovics és Nemanja Gudelj két válogatottbeli csapattársuk, Predrag Rajkovics, valamint Luka Jovics feleségével, illetve barátnőjével folytattak szexuális viszonyt a foci-vb alatt. A találgatásnak az adott alapot, hogy a szerbek legnagyobb sztárja, Vlahovics meglepő módon nem játszott Kamerun ellen. A Juventus támadója természetesen már cáfolta a híreszteléseket.

Nevetségesek ezek a történetek. Megvédem a hírnevemet és a becsületemet, ezért ha szükséges, jogi lépéseket teszek" – jelentette ki a szerb válogatott sajtótájékoztatóján Vlahovics, aki azzal indokolta mellőzöttséget a Kamerun elleni meccsről, hogy nem érezte jól magát.

Dusan Vlahovics tagadja, hogy viszonya lett volna csapattársa feleségével Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Rajkovic felesége, Ana Cakics is megszólalt az Instagramon, a rosszmájú pletykákat igyekezett egy bejegyzéssel eloszlatni, amelyen falatnyi bikiniben pózol, s alá a következőket írta:

Az irigyek hazug történeteket találnak ki, a buták terjesztik, az idióták pedig elhiszik azokat."

Majd azt is közölte, hogy az elmúlt hónapokban beteg gyerekét, Tadiját ápolta kórházban.

A G csoportban Brazília mögött már csak egy hely kiadó, amiért Svájc, Kamerun és Szerbia harcol, ám utóbbinak van a legnehezebb dolga, ugyanis mínusz kettő a gólaránya (3-5), azaz kameruni siker esetén csak akkor juthat a nyolcaddöntőbe, ha legalább egy góllal nagyobb különbséggel nyer Svájc ellen, mint riválisa a másik meccsen.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!