Egyre nagyobb a pánik Szoboszlai Dominik miatt: új hírek érkeztek a Liverpool magyar sztárjáról

Szoboszlai Dominik, Liverpool
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai reacts after missing to score during the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on December 23, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben ma délután 17.30-kor Arsenal–Liverpool rangadót játszanak, sajnos Szoboszlai Dominik nélkül. A magyar válogatott csapatkapitánya sem utazott Londonba, a legújabb hírek szerint azért, mert újra megsérült.

Szoboszlai Dominik nem utazott el Londonba

Mint ismert, a közösségi médiában a Liverpool-hírekre szakosodott The Anfield Talk X-csatorna (egykoron Twitter) "ledobta a bombát", miszerint

Szoboszlai Dominik kimarad Jürgen Klopp csapatából az Arsenal elleni vasárnapi Premier League-rangadón.

Szoboszlai Dominik újra megsérült Forrás: AFP/Paul Ellis

A magyar középpályás a január 1-én elszenvedett sérülése után szerdán már kezdő volt a Chelsea ellen, ráadásul gólt is szerzett, és Jürgen Klopp a pénteki sajtótájékoztatón sem említette, hogy bármi baj lenne vele.

A Poolbarátok Facebook-csoport vasárnap nem sokkal dél előtt részletekről számolt be a Szoboszlai-ügyben - vette észre a Magyar Nemzet.

Szoboszlai Dominik újra megsérült

„Klubhoz közeli forrástól tegnap jutott tudomásunkra, hogy Dominik tegnap nem utazott el Londonba. Nem volt tervben, hogy a meccs előtt, vagy Klopp-nyilatkozat előtt megosszam ezt az infót, ugyanis ilyenkor minél többismeretlenes az egyenlet az ellenfél csapat számára meccs előtt, az annál jobb. Készüljenek csak Domira.

de majd Klopp elmondja mit tud. Reméljük, mihamarabb újra játszhat! Mindenesetre ma nagyon nehéz lesz pótolni" – áll a bejegyzésben.

A liverpooli szurkolói oldalak többsége már azt sem tudja, mit gondoljon. Sajnos azonban biztosnk tűnik, Szoboszlai újra megsérült.