Vágólapra másolva!
Dárdai Bence szinte biztosan távozik az idény végén a német másodosztályban szereplő Hertha BSC együttesétől, Dárdai Pál legfiatalabb fia szóban már meg is egyezett az élvonalbeli Wolfsburggal.

Dárdai Bence távozik a Herthától 

Dárdai Pál legfiatalabb fia német utánpótlás-válogatott, igaz, ezt elmondhatta magáról két bátyja is. Dárdai Palkó azóta már bemutatkozott a magyar felnőtt válogatottban, míg Dárdai Márton a héten került be először a magyar nemzeti csapat keretébe. 

Hertha BSC - FC St. Pauli
Dárdai Bence a Wolfsburghoz igazol 
(Photo by Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

A testvérek a Hertha színeiben csapattársak, 

azonban Dárdai Bence szinte biztosan távozik az idény végén

 - írja a Magyar Nemzet.

A tizennyolc éves, támadó középpályásként szereplő Dárdai Bence sérülések miatt október óta nem szerepelt a Hertha első csapatában, igaz, a múlt héten a berliniek negyedosztályú tartalékegyüttesének bajnokiját már végigjátszotta.

Dárdai Bence a Wolfsburg játékosa lesz

Dárdai Bencét korábban már olyan sztárcsapatokkal is hírbe hozták, mint a Juventus vagy az AC Milan. A futballista azonban végül nem Olaszországba igazol, hanem

 a német első osztályú Wolfsburgban folytatja pályafutását.

Florian Plettenberg, a német Sky riportere szerint a fiatal Dárdai ingyen távozik, a Hertha csupán csekély kompenzációs összegre számíthat. Plettenberg hozzáteszi, hogy a szerződést még nem írták alá, de a felek szóban már megállapodtak, Dárdai Bence pedig hosszú távon kötelezheti el magát a zöld-fehérekhez.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.