Vágólapra másolva!
Csütörtökön este az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool a cseh Sparta Praha csapatát fogadta a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóján. Akárcsak az első mérkőzésen, most is Szoboszlai Dominik szerezte az angol együttes ötödik találatát.

Szoboszlai Dominikkel a kezdőjében álomszerűen kezdte a meccset a Liverpool a Sparta Praha ellen, ugyanis Jürgen Klopp csapata alig negyedóra alatt négygólos előnybe került. A szünet után sem állt le az angol sztárcsapat, az első félidőben gólpasszt jegyző Szoboszlai Dominik folytatta a gólgyártást. A 48. percben Szalah indította Szoboszlai Dominikot, aki lendületből tört be a tizenhatosra, majd a lövése megpattant a cseh védő lábán, így a labda védhetetlenül vágódott a kapuba.

Érdekesség, hogy az 5-1-es liverpooli sikerrel zárult első mérkőzésen is a magyar válogatott csapatkapitánya szerezte a Vörösök ötödik gólját, akárcsak most. Szoboszlai a második gólját szerezte az Európa-ligában, összességében pedig a hetediket a szezonban, amivel hatodik a Liverpool házi góllövőlistáján.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.