Berki győzelme fizet a legkevesebbet

Vágólapra másolva!
Hét magyar sportolót is aranyesélyesnek tart a William Hill fogadóiroda. Náluk a férfi vízilabdázók inkább csak másodikok lesznek.
Vágólapra másolva!

A legtekintélyesebb brit fogadóiroda oddsai alapján a bukmékerek atlétikában, úszásban és tornában egy-egy aranyat, kajak-kenuban pedig négy elsőséget jövendölnek a magyaroknak. A Fortunaweb.hu szerencsejáték-szakportál tájékoztatása alapján a William Hillnél a lólengésben induló Berki Krisztián számít a magyar csapat legnagyobb aranyesélyesének, mert az ő elsőségét adják a legkisebb oddsszal. Aki náluk rá fogad, tétje 1,61-szorosát kapja vissza.

Szintén komoly sansza van a győzelemre Douchev-Janics Natasának kajak egyes 200 méteren, erre a sikerre 1,73-os nyereményt kínálnak. A rangsorban a Douchev-Janics, Kovács Katalin kajakkettős (500 m) következik, ahol 2,1-es odds szerepel a neve mellett.

A kalapácsvető Pars Krisztián sikerére 2,5-szeres pénzt fizetnek, a mellúszó Gyurta Dánielére 200 m-en 2,62-szorosat, a kajakos Kozák Danutáéra 500 m-en 2,75-szorost. A sort a kenus Vajda Attila zárja, ha ő elsőként ér célba 1000 méteren, az kereken 3-szoros nyereményt jelent a rá fogadóknak. Másképpen mondva: a magyar favoritok közül az ő diadala fizet a legtöbbet.

A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatottat csak a második helyre várják a londoni bukmékerek. A végső győzelmet illetően Kemény Dénes legénységének a neve mellett 3,5-es nyereményszorzó szerepel, az aranyérem megszerzésére a szerbeket tartják (2,5) az első számú esélyesnek. A két válogatott vasárnap csoportmérkőzésen csap össze egymással, ezen a mérkőzésen viszont a William Hill mindkét csapatnak ugyanakkora esélyt ad a győzelemre. Más irodák egy hajszállal a szerbeket tartják esélyesebbnek.

A magyar férfi kézilabda-válogatott londoni elsőségére 34-szeres pénzt kínál a William Hill, ezzel Mocsai Lajos legénysége a svédekkel holtversenyben a hetedik-nyolcadik helyen szerepel az aranyéremre esélyes csapatok között. Korábban a csoportgyőztesre is lehetett még fogadni, itt a hat gárda közül a negyedik helyre sorolták Illéséket. A hétvégi, dánok elleni csoporttalálkozón a bukmékerek egyértelműen az északiakat (1,3) tartják az esélyesebbnek. Amennyiben sikerülne a bravúr Nagy Lászlóéknak, az 4,1-szeres nyereményt hozna a bennük bízó játékosoknak.