Így ünnepelte meg fantasztikus olimpiai ezüstérmét Berecz Zsombor - videó

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.08.03., BERECZ Zsombor
Tokió, 2021. augusztus 3. Az ezüstérmes Berecz Zsombor (b), mögötte edzője, a lengyel Mateusz Kusznierewitz (j) és Matics Zsolt erőnléti edző a vitorlázók Finndingi versenyének éremfutama után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián az Enosimai Jachtkikötőben 2021. augusztus 3-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A vitorlázó Berecz Zsombor szenzációs teljesítménnyel ezüstérmet szerzett finndingiben a tokiói olimpián. Tekintse meg a fantasztikus éremfutamról és az ünneplésről készült videós összeállításokat!
Vágólapra másolva!

Berecz Zsombor a második helyről várta az éremfutamot, amelyet fantasztikus versenyzéssel meg is nyert, de brit ellenfele, Giles Scott remekül hajrázott, és a hatodik helyről a negyedikre feljőve megnyerte az aranyérmet. A 35 éves versenyző nagyon boldog volt a történelmi eredmény után, hiszen korábban magyar vitorlázó nem nyert még ezüstérmet ötkarikás játékokon.

Így lett olimpiai ezüstérmes Berecz Zsombor:

A fantasztikus éremfutam után Berecz elmondta, hogy jobban örült ennek az ezüstnek, mint a győztes brit ellenfele az aranynak. A dobogós vitorlázók önfeledten ugrottak bele a vízbe és közösen ünnepelték a sikerüket.

Így ünnepeltek Berecz Zsomborék a finndingi éremfutam után: