Mint egy vadállat, akkorát harapott ellenfelébe a ketrecharcos - kép

Vágólapra másolva!
A kevert harcművészetek kőkemény világában szinte minden megengedett, de Igor Severino da Sliva vasárnap minden határt átlépett, amikor megharapta ellenfelé, Adré Limát. Az eset után előbbit kirúgta a UFC szervezet, utóbbi pedig nem akármilyen módon reagált a történtekre.

A két veretlen harcos a legnagyobb ketrecharc-szervezet, a UFC Las Vegas-i Fight Night nevet viselő sorozatának vasárnapi gáláján csapott össze. A két brazil jó kis meccset vívott a felvezető programban, egészen addig, amíg a második menet közepén Severino egy földharc során meg nem harapta az ellenfelét.

Kevés dolog van, amit ilyen szigorúan tiltanak az MMA szabályai, de a harapás és szem, illetve torok támadása ezek közé tartozik, úgyhogy Severinót azonnal leléptették, sőt, miután egy tévés gálán ország-világ szeme láttára hozott szégyent a UFC-re, Dana White, a szervezet igazgatója, azonnal ki is rúgta.

"Ha frusztrált vagy, mert szorult helyzetbe kerültél egy harc során, számtalan módja van, hogy kiszabadulj, de a legrosszabb, amit tehetsz, hogy megharapod az ellenfeledet. Ki vagy rúgva haver, oda van életed nagy lehetősége" - idézi White-ot a BT.dk dán híroldal.

André Lima sokkal jobban járt: kapott 50 ezer dollár fájdalomdíjat. És saját magát is meglepte egy ajándékkal: a harapást egy, a fognyomokat megörökítő tetoválással tette örök emlékké.