Aguirrét a bíró, Maradonát a németek nem érdeklik

Vágólapra másolva!
Javier Aguirre mexikói szövetségi kapitányt nem érdekli, hogy csapata lesgól miatt került hátrányba, és kapott ki végül 3-1-re az argentinoktól a dél-afrikai világbajnokság nyolcaddöntőjében. Maradona csapata egységéről beszélt, a következő ellenféllel, a németekkel még nem foglalkozik.
Vágólapra másolva!

"Nem akarok róluk sok mindent mondani. A lesgól után elveszítettük a koncentráló képességünket, és hirtelen kétgólos hátrányba kerültünk. Ez már sok volt, hogy felállhassunk. Több fiatal játékosunk van, akik még csak 21 évesek, és négy év múlva még jobbak lesznek" - fogalmazott a csalódott kapitány.

Az argentin együttes vezére, Diego Maradona elárulta, nagyon élvezte a Mexikó elleni meccset, és rendkívül értékesnek tartja a sikert, hiszen elmondása szerint tanítványai egy kiváló csapat ellen nyertek.

"Óriási, hogy milyen egységesek vagyunk, mindenki remekül érzi magát a keretben, és büszke, hogy részese lehet a vb-nek. A németek elleni negyeddöntővel még nem kívánok foglalkozni" - zárta nyilatkozatát Maradona.