Chiellini megsajnálta Suárezt

Harapós kedvében volt az uruguayi játékos, Giorgio Chiellini olasz, Suarez uruguay
Italy's defender Giorgio Chiellini (C) shows an apparent bitemark by Uruguay forward Luis Suarez during a Group D football match between Italy and Uruguay at the Dunas Arena in Natal during the 2014 FIFA World Cup on June 24, 2014. Uruguay won 1-0. AFP PHOTO/ YASUYOSHI CHIBA
Vágólapra másolva!
Miközben mindenki Luiz Suárez büntetéséről beszél, megszólalt a sértett. A megharapott Chiellini meglepő módon enyhítené az uruguayi csatár büntetését.
Vágólapra másolva!

Egyértelműen kijelenthető, hogy elpárolgott Giorgio Chiellini haragja. A megharapott olasz védő napokig tombolt az incidens után, aztán megenyhült mire Suárez megkapta büntetésétt. A Juventus játékosa higgadtan, már-már visszafogottan, helyenként rokonszenvesen nyilatkozott Suárezről és a büntetéséről.

"Csak a düh és a szomorúság maradt meg arról a meccsről. Nem érzek sem örömöt, se bosszúvágyat Suárez büntetése után..." - írta a hivatalos honlapján Giorgio Chiellini. Hozzátette, nehéz időszak vár Suárezre és a családjára, jelenleg csak erre gondol, a büntetési tételt pedig kifejezetten túlzónak tartja. "Őszintén remélem, hogy legalább közel lehet a csapattársaihoz a világbajnokság alatt. Egy ilyen büntetés, amit ő kapott, elidegeníti a játékost a labdarúgástól." - olvasható Chiellini honlapján.