Vágólapra másolva!
Szombaton rendezik a Budapest Kongresszusi Központban az első professzionális fitnesz Európa Kupát, amelyen indul a sportág világszerte legnépszerűbb, legfelkapottabb sztárja, a szlovákiai magyar lány, Tímea Majorova, magyarosan: Major Tímea. Timi csütörtökön érkezik Ferihegyre, s a szombati versenyt követően még egy hetet fővárosunkban tölt.

Egyöntetű vélemény szerint Tímea a sportág legnőiesebb csillaga
TímeaSerényi Krisztina

Tímea egyöntetű vélemény szerint a sportág legnőiesebb csillaga, nem túlzás őt szexbombának titulálni. Négy éve számít profinak, s még mindig csak 27 éves, ami fiatalnak számít ebben a - bőven harmincon túli hölgyeket is felvonultató - sportágban. A magyarul természetesen tökéletesen - bár kellemes felvidéki tájszólásban - beszélő lány néhány éve Los Angeles egyik elegáns negyedében, Santa Monicában él, szlovák barátjával, akinek jól menő fitneszterme van.

Az Európa Kupa akár visszavágója is lehet a Ms Olympiának: Tímea szeretné kiköszörülni az ottani ötödik helyzéssel elszenvedett csorbát, és revansot venni Worthön, Ryanen s mindazokon, akik még rajthoz állnak a Budapest Kongresszusi Központ színpadán.

Ch. Gáll András