Vágólapra másolva!
Román lapok már korábban megszellőztették, mostanra biztossá vált, hogy a válogatott balszélső, Juhász Gabriella a Bajnokok Ligájában induló Rulmentul Brasov kézilabdázója lesz.

A világ talán legjobb beállósa, Ionela Stanca-Galca, valamint a Nürnbergtől érkező - de a vetélytárs Valcea által is csábított - Herbert Müller vezetőedző után Juhász Gabriella a klub harmadik nagy nyári fogása.

A balszélső az elmúlt idényt a Ferencvárosban játszotta végig, és teljesítményére Hajdu János szövetségi kapitány is felfigyelt, így az olimpiai kvalifikációs tornán is szóhoz juthatott.

A brassóiak nem sajnáltak áldozni a játékosért, akit ki kellett vásárolniuk a zöld-fehéreknél élő szerződéséből. Juhász már el is kötelezte magát új együtteséhez, a kontraktus 2010. június 30-ig szól.

A Rulmentul Urban Brasov az európai kézilabda élcsoportjába szeretne felkapaszkodni, és keretét is ennek megfelelően erősíti meg. Első lépésként a főtáblára jutást célozta meg a Bajnokok Ligájában, amelyhez az Ikastot és a Lublint kell megelőznie a selejtező-csoportjában.