Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a tőle megszokottól eltérően, higgadtan értékelte a Barcelona ellen egygólos vezetésről 3-1-re elbukott spanyol bajnoki meccset.

"Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, de a Barcelonának a második gólnál hatalmas szerencséje volt, ez volt a meccs kulcspillanata, mert innentől kezdve már tudták járatni a labdát" - kezdte Mourinho a meccs utáni sajtótájékoztatón. "A szerencse előtte is a Barca oldalára állt, amikor 1-0-nál Ronaldo kihagyta azt a nagy helyzetet, amit máskor csukott szemmel is be szokott rúgni."

José Mourinho elképzelhetőnek tartja, hogy a játékvezetőnek ki kellett volna állítania Lionel Messit, amikor Xabi Alonsót felrúgta úgy, hogy volt már egy sárga lapja. "Akkor úgy gondoltam, hogy sárgát érdemelt az a szabálytalanság is, de mielőtt kritizálnám a játékvezetőt, visszanézem majd a felvételt. Most egyenlő pontszámmal állunk a Barcelonával, de nekünk még van egy meccsünk a Sevilla ellen, tehát nem állunk rosszul. Szomorúak vagyunk, de nyugodtak."