Vágólapra másolva!
Kubatov Gábor, az FTC elnöke az MTI-hez eljuttatott levélben reagált Tátrai Miklós lépésére, aki hivatali visszaélés, hűtlen kezelés és bűnpártolás gyanújával ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Fradi-pálya visszavásárlásával kapcsolatban.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. korábbi vezérigazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy feljeletést tesz, a Fradi elnöke néhány órával később reagált az ügyben.

"A börtönben töltött időszak nyilván mindenkit megvisel és befolyásolja ítélőképességét" - fogalmazott Kubatov. "Ez történhetett az állami vagyonkezelő több korábbi felsővezetőjével, így Tátrai Miklóssal is, aki feltehetően szokatlannak tartja, hogy a nemrégiben megszületett, nemzeti vagyon védelméről szóló törvény értelmében az állam szigorú szabályokkal igyekszik az 'eltékozolt' állami vagyont visszaszerezni. Ha a szabályozás már korábban létezett volna, talán Tátrai Miklós sem hajthatta volna végre erősen vitatott ügyleteit és így most nem lenne több ügyben gyanúsított és egy esetben vádlott (a jelenlegi folyamatban lévő ügyeit sajnos helyhiány miatt a teljesség igénye nélkül volt módunk felsorolni). A Ferencváros egy börtönt is megjárt, a médián keresztül üzengető ember groteszk hattyútáncát nem kívánja kommentálni."