Vágólapra másolva!
Az Inter 3-1-re győzött a Genoa ellen a Serie A 18. fordulójában, de Roberto Mancininek, a milánóiak edzőjének volt egy kellemetlen öt másodperce a második félidőben.

Az Inter a 12. percben szerzett vezetést a Genoa ellen, Medel beadása után Icardi szép mozdulattal, kapásból húzta kapura a labdát, Perin ezt még bravúrral védte, de a kipattanót a korábbi Genoa-játékos, Palacio beverte, ez volt az argentin csatár szezonbeli második gólja.

Még a félidő előtt jött a második csapás, Hernanes szöglete után Icardi fejelt az ötösről, Perin talán védhetett volna, de kissé mellényúlt.

A második félidő elején több helyzete is volt a Genoának, ám ezek mind kimaradtak, úgyhogy Mancininek nem kellett nagyon izgulnia, de a 67. percben saját játékosa, Marco Andreolli meglepte: a védő ki akarta bikázni a labdát, amivel pont fejbe találta az oldalvonal mellett álló edzőjét. Mancini mosolyogva reagált, majd vette a lapot, és mutatta Andreollinak, hogy készülhet a cserére.

A Genoa a 85. percben szépített, amikor Izzo bepofozta a Handanovicról kipattanó labdát,

de az Inter gyorsan tett róla, hogy ne higgyék el a vendégek, hogy lehet esélyük a pontszerzésre, Vidic három perccel később egy szöglet után közelről fejelt a jobb alsóba, amivel el is dőlt minden.

Serie A, 18. forduló:
Internazionale - Genoa 3-1 (2-0)
gól: Palacio (12.), Icardi (38.), Vidic (88.), illetve Izzo (85.)