Vágólapra másolva!
Floyd Mayweather Jr. önbizalma látszólag továbbra is töretlen, ahogy egyre közeledünk a május 2-án esedékes, Manny Pacquiao elleni csúcsmeccshez.

A veretlen amerikai bunyós ezúttal egy nyilatkozatában a legendás Sugar Ray Robinsonhoz, illetve Muhammad Alihoz hasonlította magát. "Senki ne akarja nekem bemesélni, hogy Sugar Ray Robinson, vagy Muhammad Ali jobb bokszolók nálam. Senki nem fogja tudni ezt elhitetni velem" - idézte a Profiboksz.hu a súlycsoportoktól függetlenül a világ legjobb bunyósának tartott amerikai.

Mayweather hozzátette, hogy nagyon tiszteli őket és a pályafutásukat is, hiszen ők kövezték ki számára is az utat.

Tényleg ezért kell Alit magasztalni?

"Nélkülük talán nem lennék ott, ahol most vagyok. Ali viszont egyetlen egy súlycsoportban bokszolt. Jött Leon Spinks hét meccsel, és Ali kiállt ellene, Floyd Mayweather soha nem állna ki egy hét meccses bunyóssal. És itt van a Foreman elleni győzelme. Komolyan, azért kellene őt magasztalni, mert szétüttette magát, hogy a másik fél kifáradjon, majd mikor az már lépni sem tudott, bevitt neki néhány találatot és lement?" - fogalmazott Mayweather, aki az Instagramra legutóbb egy olyan képet tett ki, amelyen új barátnőjével szelfizik:

#repost Follow: @badmedina

A photo posted by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Az amerikai bunyósnak egyébként sem kell a szomszédba mennie, ha önbizalomról, vagy nagyképűsködésről van szó, nemrég megmutatta elképesztő járműparkját, korábban egy olyan videót tett ki az Instagramra, amelyen egy nő mossa a hátát, előtte megmutatta, hogy hogyan bulizik a feneküket rázó nőkkel a szállodai szobájában, de pózolt már egy rakás pénzzel is.