Halálra zúzta magát egy baseballszurkoló

Atlanta Braves, baseball
UNITED STATES, Atlanta : ATLANTA, GA - AUGUST 29: Police block off a section with police tape after a fan fell from the upper deck of Turner Field in the seventh inning during the game between the Atlanta Braves and the New York Yankees on August 29, 2015 in Atlanta, Georgia. Mike Zarrilli/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egy hatvan év körüli szurkoló leesett az Atlanta Braves baseballstadionjának felső szintjéről, és a kórházba belehalt sérüléseibe.

Tragikus esemény árnyékolta be az Atlanta Braves és a New York Yankees szombati baseballmérkőzését: egy hatvan év körüli szurkoló lezuhant a Turner Field felső lelátójáról, és bár sokáig küzdöttek az életéért, végül a kórházban belehalt sérüléseibe.

Legutóbb 2013. augusztus 12-én történt hasonló esett a Turner Fielden, akkor egy 30 éves férfi zuhant 26 méteres mélységbe. Akkor a vizsgálat kiderítette, hogy az áldozat öngyilkos lett.

A tragédia után a rendőrök és a biztonságiak kiürítették a stadion egy részét Forrás: AFP/Getty Images/Mike Zarrilli

2011-ben két haláleset is történt a profi liga (MLB) mérkőzésein, a Colorado Rockies stadionjában egy 27 éves férfi akkor zuhant a mélybe, amikor megpróbálta lecsúszni egy lépcső korlátján, de elvesztette az egyensúlyát.

Texasban egy 39 éves tűzoltó, Shannon Stone halt meg ugyanebben az évben, amikor el akarta kapni a labdát, de egyensúlyát vesztve leesett.