Vágólapra másolva!
Egy országúti szóváltást követően agyonlőtték az egykori NFL-játékost, Joe McKnightot. A 28 éves amerikaifutballista halálának körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Péntek hajnalban a rendőrség bejelentést kapott, miszerint New Orleans Terrytown nevű külvárosában lövöldözés történt. A kiszálló rendőrök

a kocsija mellett lőtt sebekkel fekvő egykori NFL-játékoshoz azonnal mentőt hívtak,

akik megtettek mindent McKnightért, de nem sikerült megmenteniük a 28 éves sportolót - írja az NFL.com.

A gyilkossággal gyanúsítható, 54 éves Ronald Gasser a helyszínen várta a rendőröket, nem tanúsított ellenállást, amikor letartóztatták. A férfinél nem volt fegyver, erről a körülményről a rendőrség csak annyit mondott, hogy folyik az események rekonstruálása, de valószínűleg egy országúti szóváltás idézte elő a tragédiát.

Joe McKnight játszott a New York Jetsben és a Kansas City Chiefsben is, mielőtt a kanadai ligába igazolt. A főiskolán sztárnak számító running back, akit a negyedik körben draftoltak, a második szezonjában vezette az NFL-t a kickoff returnökből szerzett yardokban.

Péntek délután újabb részleteket közöl az esetről a rendőrség.

Sorozatban 11 győzelemnél tart a Dallas

A ligaelső Dallas Cowboys óriási csatában 17-15-re győzött a Minnesota Vikings vendégeként, ezzel sorozatban 11. meccsét nyerte meg. A 13. játékhét csütörtöki találkozója végig szorosan alakult, egészen az utolsó másodpercekig nyílt volt. A Cowboys a negyedik negyed hajrájában 17-9-re vezetett, az utolsó két percben azonban a Vikings támadhatott, és Sam Bradford irányító vezetésével touchdownt ért el.

A hosszabbítást jelentő kétpontos kísérlete azonban nem sikerült a csapatnak,

így a dallasiak győztek.

A Dallas 11 győzelemmel és 1 vereséggel áll, míg a szezont öt sikerrel kezdő Minnesota 6/6-os mérleggel rendelkezik.

Eredmény, 13. játékhét:
Minnesota Vikings-Dallas Cowboys 15-17