A Bayern edzője kivágta a csapatból a tavaly még csodagyerekként ünnepelt holland csatárt

Bavaria Munich - Borussia Mönchengladbach Sports soccer Coronavirus Corona Covid-19 Ghost game Bundesliga
A holland Joshua Zirkzee az idei szezonban 9 meccsen 4 gólt lőtt a Bayern első csapatában
Vágólapra másolva!
Hansi Flick, a német bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Bayern München edzője a klub U23-as csapatába száműzte a holland támadót Joshua Zirkzeét, miután elégedetlen volt a csatár pályán kívüli viselkedesével.

Már nem tagja a Bayern München első csapatának Joshua Zirkzee. A 19 éves holland csatár az előző idényben került fel a nagyok közé, és kilenc bajnokin lőtt négy gólja alapján sokan már a jövő nagy Bayern-csatárát látták benne.

Joshua Zirkzee az előző szezonban 9 bajnoki meccsen 4 gólt lőtt a Bayern első csapatában Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Matthias Balk

Most azonban Hansi Flick az U23-as csapatba száműzte, és a holland Voetbalprimeur.nl internetes lap a német Bildre hivatkozva arról ír, hogy a télen végleg el is hagyhatja Münchent a fiatal játékos, aki iránt az Eintracht Frankfurt és az 1. FC Köln is érdeklődést mutat.

Mint azt Flick a Bildnek elmondta, Zirkzee tehetsége továbbra sem kérdésése, azonban a hozzáállásával komoly gondok vannak. Az utolsó csepp végül az volt a pohárban, hogy a csatár túl sok fotót posztolt a közösségi oldalán a luxusnyaralásáról, hiába figyelmeztette a szakvezető, hogy a nagy lazulás helyett inkább a focira és a klubra összpontosítson.