Vágólapra másolva!
Huszonöt éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt a Zalaegerszeg és a Pécs korábbi futballistája, Fujsz Richárd – közölte a halálhírt a baranyai klub a hivatalos Facebook oldalán.

A hírek szerint a fiatal sportoló motorral ütközött egy traktorral hétfőn Hahóton, a balesetben a motoros, egy zalaegerszegi 25 éves férfi a helyszínen meghalt – írja a zaol. A tragédia körülményeit egyelőre vizsgálják, de egy szemtanú szerint a 74-es főút kereszteződésében történt a baleset, amikor a focista már előzött egy személygépkocsit, amikor a traktoros Hahót felé, balra szeretett volna bekanyarodni. Az ütközés erejétől a motor egy ház kerítésébe csapódott.

A zalaegerszegi akadémiáján nevelkedett csatár végigjárta a korosztályos lépcsőfokokat és egészen 2018-ig erősítette a zalaiakat. A 2018/2019-es idényt az akkor NB III-as PMFC-nél töltötte. Utána a nagykanizsai futsalcsapathoz szerződött, és haláláig az NB II-es klubot erősítette, amely a hétfő UTE elleni bajnoki mérkőzését is elhalasztotta a tragédia miatt.