Vágólapra másolva!
Hétfőn rengeteg dolog történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen.

A legjobb nyolc közé kerüléssel a magyarok biztosították szereplésüket a jövő márciusi olimpiai selejtezőn, az pedig a végső vb-helyezésüktől függ, a három közül melyik torna mezőnyébe kapnak majd besorolást.Az erőviszonyok ismeretében a világbajnokság második vagy hetedik helyezése lenne a legkedvezőbb a magyar csapat számára.

A kézilabda világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában az is eldőlt, hogy a magyar válogatott az utóbbi két kiírás győztesével játszik az elődöntőbe jutásért.

A magyar válogatottra kőkemény meccs vár a negyeddöntőben Forrás: MTI/Kovács Tamás

A magyar kézisek mellett az NFL-sztár gigamellű felesége vitte el a show-t, pornóoldalakon kezdte el mutogatni magát, Kylian Mbappé amellett hogy öt gólt lőtt egy kupameccsen, azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy leutánozta az argentin válogatott kapusát, Emiliano Martinezt, aki a katari labdarúgó-világbajnokság döntője után ocsmány módon ünnepelte a franciák elleni sikert.

A nap egyik legfontosabb hír az volt, hogy az FC Basel sportigazgatója megbeszélést tartott Szalai Ádámmal és a tanácsadójával, aminek az eredményeként hamarosan eldőlhet a jövője a magyar válogatott korábbi csapatkapitányának.