A Liverpoolba igazoló Szoboszlai megható üzenettel búcsúzott Lipcsétől

Horizontal
Leipzig's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai (C) lifts the trophy after their team won the German Cup (DFB Pokal) final football match RB Leipzig v Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, on June 3, 2023. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.
Vágólapra másolva!
A 19-szeres angol bajnok Liverpool kifizette az RB Leipzignek Szoboszlai Dominik 70 millió eurós kivásárlási árát, így eldőlt, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya a világ egyik legnagyobb csapatához igazol. A 22 éves középpályás szombat este átment a kötelező orvosi vizsgálatokon, vasárnap pedig hivatalosan is bemutatták, mint a klub legújabb szerzeményét. Az átigazolás lezárultával Szoboszlai a közösségi-oldalán búcsúzott korábbi csapatától.

„Szívem legmélyéről szeretnék köszönetet mondani mindannyiótoknak a Lipcsében töltött két és fél évért.

Nehezen indult az időszakom, de sosem fogom elfelejteni a veletek töltött legutóbbi két idényt, a negyedik és a harmadik helyet a Bundesligában és természetesen a két kupagyőzelmet. Mindezt örökre megőrzöm a szívemben.

A legjobbakat, nagy sikereket kívánok nektek a következő idényre!

Köszönök mindent!

A ti Szobótok" – írta a közösségi oldalára Szoboszlai Dominik, aki új klubjában a 8-as mezszámot választotta, és július 11-én kapcsolódik be a munkába a liverpooli csapatban.