Vágólapra másolva!
Megérkezett Miskolcra Daliborka Vilipic, aki szerdán már együtt edzett a DKSK nőikosárlabda-csapatával - adta hírül a borsodi klub hivatalos honlapja. A MiZo-Pécs vezetői megdöbbenve értesültek a hírről, a centert ugyanis még érvényes szerződés köti a mecsekaljai együtteshez.

Bekapcsolódott a Diósgyőri KSK nőikosárlabda-csapatának munkájába Englert Orsolya, aki a felkészülés eddigi részét a női válogatottal töltötte. A klub hivatalos honlapja szerint feltűnt azonban egy új játékos is Miskolcon: Daliborka Vilipic. A MiZo-Pécs 195 centis centere részt is vett a szerda délutáni edzésen.

"Értetlenül állok a hír előtt, hiszen az élő szerződéssel rendelkező játékosunk egy másik klub edzésén bukkant fel. Vilipic korábban a ligához fordult pénzügyi elszámolási igényével, erre mi eljuttattuk az általunk összeállított elszámolást, amely nem ugyanazt az eredményt mutatta, mint amit a játékos igényként leadott. Megállapodtunk abban, hogy augusztus 26-án, pénteken délelőtt, Budapesten a Hivatásos Liga irodájában folytatjuk személyesen a tárgyalásokat" - nyilatkozta Rózsa Gábor ügyvezető a Pécs honlapján.

Rózsa elmondta, mivel a klubhoz is eljutottak a hírek, hogy Vilipic a Diósgyőrrel tárgyal, felvette a kapcsolatot a miskolci klub ügyvezetőjével, aki ígéretet tett arra, hogy az ügy lezárásáig semmilyen hivatalos lépést nem tesznek a bosnyák játékos megszerzéséért.