Vágólapra másolva!
Eredetileg csak nyáron szerződött volna vissza a Ferencváros nőikézilabda-csapatához Zácsik Szandra, ám szlovén hírek szerint a játékos napokon belül ismét a magyar együttest erősítheti.

Zácsik Szandra napokon belül visszatérhet a Ferencváros nőikézilabda-csapatához. A válogatott átlövő tavaly szeptemberben került a szlovén Krim Ljubljanához, meglehetősen vitatott körülmények között: az aláírt előszerződés ugyanis hosszabb időre szólt, mint azt az előzetes szóbeli egyeztetéseken rögzítették.

Az átlövő ezek után már nem is akart Ljubljanába menni, a Ferencváros pedig az európai szövetséghez (EHF) fordult, hogy megtarthassa a játékost. Zácsik végül mégis a szlovén csapathoz került, ám már tavaly ősszel tudni lehetett, hogy rövidesen visszatér Budapestre.

A két klub megállapodásának értelmében a játékos 2011 nyarán tért volna vissza a Fradihoz, ám sérülése miatt kevesebb lehetőséghez jutott, így a Ljubljana beleegyezett, hogy az átlövő akár már decemberben hazatérjen.

Az [origo] úgy tudja, a Fradi benyújtotta a magyar szövetséghez a nemzetközi átigazolási kérelmet, azaz Zácsik napokon belül ismét a zöld-fehérek játékosa lehet.

Hemela Zsolt, a Fradi ügyvezetője érdeklődésünkre annyit mondott, amint lesz érdemleges információ, a klub tájékoztatja a sajtót. "Szandrával tartjuk folyamatosan a kapcsolatot, hiszen nyártól a játékosunk lesz" - közölte. Kérdésünkre, ha valóban távozik a Ljubljanától - amit a klub hivatalosan is megerősített -, akkor logikus lépés-lenne-e, hogy ezt a fél évet is a Fradiban töltse, úgy válaszolt: "Igen, logikus lenne."