Vágólapra másolva!
A címvédő Chicago Blackhawks legyőzte a listavezető Washington Capitalst, a Csendes-óceáni csoport rangadóján pedig az Anaheim Ducks a Los Angeles Kings ellen nyert az NHL vasárnapi játéknapján.

A fővárosiak szerezték a meccs első és utolsó gólját, ám közben Jonathan Toews, a pontlistát vezető Patrick Kane, valamint az újonc Dennis Rasmussen is eredményes volt a hazaiaktól.

Közelednek a Kacsák

A kaliforniai összecsapás hőse Corey Perry volt, aki mesterhármast ütött a 2012-ben és 2014-ben Stanley-kupa-győztes Kingsnek. A Ducks most már csak két pont hátrányban van a csoportot vezető Los Angeles mögött, holott január 2-án még 15 pont volt a különbség.

A Tampa Bay Lightning megszakítás nélkül hatodszor győzött, és a sikerszériában Steven Stamkos mindig betalált, most büntetőből nem hibázott a Boston Bruins otthonában.

A Minnesota Wild úgy verte 3-1-re a Florida Pantherst, hogy előtte kilenc meccset veszített saját csarnokában. Az Edmonton Oilers ugyanilyen arányban győzött a New York Islanders ellen, és ezzel megszakadt hét vereségből álló sorozata.

eredmények:
Chicago Blackhawks - Washington Capitals 3-2
Carolina Hurricanes - St. Louis Blues 2-5
Minnesota Wild - Florida Panthers 3-1
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning 1-4
Vancouver Canucks - San Jose Sharks 1-4
Anaheim Ducks - Los Angeles Kings 4-2
Edmonton Oilers - New York Islanders 3-1