Újabb három szegedi kézilabdázó fertőződött meg a koronavírussal

Szeged – PSG, kézilabda, Bajnokok Ligája, 2020.02.16.
Mégis nézők előtt rendezi meg következő hazai bajnoki mérkőzését a MOL-Pick Szeged
Vágólapra másolva!
A MOL-Pick Szeged hivatalos honlapján bejelentette, hogy férfi kézilabdacsapatának három játékosa megfertőződött a koronavírussal, ezért az együttes soron következő két bajnoki találkozóját elhalasztották.

A csapat a saját játékosait, a stáb tagjait, valamint egyéb munkatársait rendszeresen teszteli a Covid19 vírusfertőzéssel kapcsolatban. Teszi mindezt az EHF, az MKSZ, valamint az egészségügyi és a rendvédelmi hatóságok előírásainak megfelelően, emellett elsősorban játékosai, stábtagjai, valamint munkatársai egészségének megóvása érdekében - írta a csapat hivatalos honlapja.

A felnőtt keret tagjait a 2020.11.11-re kiírt Sport 36 Komló mérkőzés előtt az MKSZ előírásainak megfelelően tesztelték. Az elvégzett PCR tesztek kimutatták, hogy újabb három játékos fertőződött meg.

Újabb szegedi játékosok kapták el a koronavírust Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ennek értelmében a szegediek szerdai, Sport36 Komló, valamint a szombati, Ferencváros elleni mérkőzése a Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében halasztásra kerül.

A Tisza-parti gárda ezt megelőzően már többször karanténba került, több bajnokiját és BL-mérkőzését is el kellett halasztani.