Távozik Gyöngyösről az ETO kézicsapatának korábbi sikeredzője

Horizontal KNEELING PORTRAIT HANDBALL MATCH, Konkoly Csaba
Konkoly Csaba lesz a Fejér B.Á.L.-Veszprém élvonalbeli férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője
Vágólapra másolva!
Távozott posztjáról Konkoly Csaba, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő HE-DO B. Braun Gyöngyös vezetőedzője.

Az már télen kiderült, hogy a szakember a következő szezontól a Fejér-B.Á.L. Veszprém együttesét irányítja, helyére pedig Bíró Balázs érkezik. A gyöngyösi klub honlapjának hétfői közleménye szerint az azóta eltelt bő három hónapban mindkét gárda háza táján folyamatos tárgyalások folytak, a jelenlegi idény folytatásáról és a következő szezon keretéről egyaránt.

Veszprémben a klub felfüggesztette Tombor Csabát vezetőedzői állásából, így az ő helyét a kispadon a klub elnöke, Éles József vette át ideiglenesen.

A gyöngyösiek közleménye szerint a "kisveszprém" megkereste Konkolyt és az egyesületet, hogy a szezon hátralévő részében a tréner vegye át a csapatot, és az évadot már az ő irányításával zárja a bakonyi alakulat.

Konkoly Csaba lesz a Fejér B.Á.L.-Veszprém élvonalbeli férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

"Csaba az első felkérésre nemet mondott. Néhány nap elteltével - az idegenbeli győzelmünket követően - felkérésétől a Fejér-B.Á.L. Veszprém csapata is visszalépett, ellehetetlenítve ezzel Konkoly mester munkáját.

- olvasható a közleményben, amely szerint az elmúlt napok bizonytalansága erősen megingatta a csapat és Konkoly Csaba között lévő bizalmi kapcsolatot is. A kialakult helyzetben a klubvezetés közös megegyezéssel szerződést bontott Konkoly Csabával.

Az eddigi vezetőedző helyét hétfőtől ideiglenesen a Sándor Ákos, Kiss Dániel páros veszi át a szezon végéig, akik eddig másodedzőként dolgoztak a gyöngyösieknél.