Történelmi Fradi-győzelem, nem lesz címvédés a Magyar Kupában

Gurisatti Gréta volna a Fradi egyik legjobbja
Vágólapra másolva!
Az FTC 12-10-re legyőzte az Eger csapatát a BENU női vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében, így nem lesz címvédés a sorozatban.

Az izgalmas és sokáig kiegyenlített mérkőzésen a harmadik negyed felénél még döntetlen volt az állás (9-9), a záró felvonás közepére azonban háromgólos előnybe került az FTC, az Eger számára pedig már nem volt visszaút.

Gurisatti Gréta volna a Fradi egyik legjobbja Forrás: Fradi.hu

A ferencvárosiaknál Gurisatti Gréta, Leimeter Dóra és Simon-Illés Anna, míg az egrieknél Borsi Ilona zárt három találattal.

Az FTC női csapata először jutott MK-döntőbe, ahol majd szombaton 19 órától a bajnoki címvédő UVSE lesz az ellenfele, aki a III. Ker. TVE-t győzte le. Az esélyesebb UVSE úgy aratott magabiztos győzelmet, hogy sorozatban lőtt tíz gólja válasz nélkül maradt a két negyeden át gólképtelen vendégek részéről, akik csupán a mérkőzés utolsó találatával vigasztalódhattak. A győztes együttesben kilenc játékos volt eredményes.

BENU női MK, négyes döntő (Komjádi Uszoda), elődöntők:
FTC-Telekom Waterpolo - Tigra-ZF-Eger 12-10 (4-4, 4-2, 2-3, 2-1)
UVSE - III. Ker. TVE 14-5 (4-4, 3-0, 5-0, 2-1)

Töltse le az Origo Sport applikációt, hogy követni tudja élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit. És kövesse velünk a vb híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!