Brutálisan felrúgta a válogatott játékos a pályára berohanó szurkolót - videó

New Zealand Training Session 15/11/2016 all blacks new zealand rome italy Horizontal RUGBY TRAINING
Sam Cane of New Zealand during the New Zealand Training Session ahead the International Match with Italy at Centro Universitario Sportivo, Rome, Italy on 10 November 2016. Photo by Giuseppe Maffia. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A négycsapatos férfi rögbibajnokság (Rugby Championship) első fordulójában Új-Zéland 41-12-re győzött Argentína vendégeként. A találkozót a szigetországiak csapatkapitányának, Sam Cane-nek a mozdulata tette emlékezetessé.

A meccs során egy fiatal argentin szurkoló be tudott szökni a játéktérre, és ugyan a biztonsági emberek is elkezdték üldözni őt, végül mégis Cane volt az, aki először leterítette őt: a 86-szoros válogatott játékos felrúgta a hazai drukkert. A férfinak sikerült felpattannia, és tovább menekült, a közönség azonban ekkorra már le volt döbbenve Cane mozdulata miatt, és később a közösségi médiában is rengeteg kritikát kapott érte.

A 31 éves új-zélandi sportoló később a közösségi oldalán elismerte a hibáját és elnézést kért a tettéért.

Cane később egy újabb üzenetet tett közzé, amelyben elárulta, hogy sikerült felvennie a kapcsolatot az általa felrúgott drukkerrel, akivel megbeszélte a dolgokat és jó hangulatban búcsúztak el egymástól.

Forrás