Vágólapra másolva!
Visszavonta fellebbezését a Brendon-ZF-Eger pólóklub vezetősége, amelyet azután nyújtott be, hogy a vízilabda-szövetség versenybírósága hétfőn elutasította a hevesiek óvását.

Ez utóbbival azért próbálkoztak az egriek, mert megítélésük szerint bírói műhiba történt a Vasassal vívott, s a férfibajnoki rájátszás döntőjébe jutásról határozó vasárnapi, ötödik mérkőzésen a Komjádi-uszodában, amikor 7-6-os angyalföldi vezetésnél végleg, cserével állították ki a gólszerző Nyéki Balázst, így egri emberhátránnyal s nem teljes létszámegyenlőség mellett folytatódott a találkozó.

A végül 9-7-es Vasas-győzelemmel zárult meccset követően hétfőn, az elutasított óvás miatt fellebbezett az Eger, a beadványt azonban mégsem tárgyalja a sportági egyeztető bizottság, mint végső fórum, mivel a hevesi klub vezetése kedden visszakozott.

"Visszavonjuk a fellebbezésünket. Továbbra is úgy gondoljuk ugyan, hogy igazunk van, ám a magyar vízilabda érdeke azt kívánja, hogy ne botrányoktól legyen hangos, hogy ne a tárgyalóasztalnál, hanem a vízben dőljenek el a mérkőzések. Amellett túl azon, hogy bele is fáradtunk a hajcihőbe, a szélmalomharcba, az a szempont is vezetett bennünket a visszakozásban, hogy ne zavarjuk meg s ne tartsuk bizonytalanságban az Euroliga magyar csapatait" - jelentette ki Halmos R. Péter, az egri pólósok első számú vezetője.

Halmos utóbbi megjegyzésével arra célzott, hogy a hazai bajnoki döntőben érdekelt s vasárnaptól egymás ellen játszó Honvédra és Vasasra most szerdán az Euroliga-negyeddöntő visszavágója vár.