Már Dzsudzsákékkal készül a magyar válogatott

STORCK, Bernd
Telki, 2016. március 21. Bernd Storck szövetségi kapitány (b) és Andreas Möller edző a horvátok elleni felkészülési mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén Telkiben 2016. március 21-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Már majdnem teljes létszámú a magyar válogatott Ausztriában edzőtáborozó bő kerete. Hárman hányoznak még, Stieber csak soká csatlakozik. Három sérültünk van.
Vágólapra másolva!

Öt játékos érkezett meg hétfőn az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott ausztriai edzőtáborába – írja honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

Bernd Storck szövetségi kapitány (balra) és Andreas Möller edző, itt még a telki edzőtáborban Forrás: MTI/Illyés Tibor


Az öt légiós – Dzsudzsák Balázs, Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő, Gyurcsó Ádám és Megyeri Balázs – érkezése után már csak három játékos nincs a csapattal. Közülük a Legiával vasárnap este bajnoki és gólkirályi címet nyerő Nikolics Nemanja és az RB Leipzigben védő Gulácsi Péter kedden csatlakozik.

Stieber még osztályoz

Egyedül Stieber Zoltán hiányzik majd a hazautazást megelőző utolsó napokról is. A csapata, a jelenleg német másodosztályú Nürnberg ugyanis csütörtökön, majd hövő hétfő osztályozót játszik az Eintracht Frankfurttal a Bundesliga I-be jutásért.

A sérültek közül

Németh Krisztián már elkezdte a kocogást,

Korcsmár Zsolt és Elek Ákos viszont továbbra is rehabilitációs munkát végez.