Vágólapra másolva!
Vlagyimir Klicsko Francois Botha elleni győzelmét követően kijelentette, nem akar sokáig pihenni, amerikai edzőtáborozása után be szeretné bizonyítani, hogy a súlycsoport meghatározó egyénisége.

A találkozót követően Klicsko ezt nyilatkozta: "Azonnal mérkőzni szeretnék, nem akarok sokáig pihenni. Botha ellen már az járt a fejemben, mit tennék Lewisszal vagy Tysonnal szemben. A Botha-meccs szoros volt, szorosabb, mint vártam."

A legyőzött dél-afrikai sportszerűen nyilatkozott: "Nyomást akartam gyakorolni Klicskóra, de nem tudtam, mert nagyon keményen ütött. Nagy termete ellenére gyors volt, nem ezt vártam. Klicsko nagyszerű bokszoló, kívánom neki a legjobbakat, hogy a csúcsra jusson."

Botha edzőjét, Abel Sanchezt is megfogta Klicsko teljesítménye, de azt is elmondta, az ukránt nem érzi még késznek arra, hogy akár Tysont, akár Lewist kihívja. A brit a második, Tyson az ötödik menetben végzett Bothával. "Azt gondolom, Lewis tapasztaltabb, de adjanak Vlagyimirnak négy vagy öt meccset a legjobbakkkal, aztán ő is a csúcsra jut" - mondta Sanchez.

Stuttgart mellett Magdeburgban is bokszgálát rendeztek. A Sauerland-istálló nagyközépsúlyú világbajnoka, a német Sven Ottke az ausztrál Rick Thirnberry ellen megvédte IBF-világbajnoki címét. A 34 éves német pontozással győzött 13. sikeres címvédő meccsén. Ottke 1998 októbere óta világbajnok, akkor az amerikai Charles Brewert győzte le.

Thury Gábor

Ajánlat:

Washingtonban rendezik a Tyson-Lewis címmeccset

Korábban:

Fórum:

Mike Tyson Fan Club