Vágólapra másolva!
A női teniszezők világranglistáján a negyedik helyet elfoglaló, jugoszláv Jelena Dokic barátra lelt. Még májusban találkozott a Forma-1-es Arrows-istálló brazil pilótájával, Enrique Bernoldival, aki azóta lelkes látogatója a teniszpályáknak.
Forrás: EPA
Dokic májusban találkozott először Bernoldival Fotó: EPA

Dokic a vasárnap befejeződött amerikai nyílt teniszbajnokság meglehetősen korai fázisában, már a második fordulóban búcsúzott, miután kétjátszmás vereséget szenvedett az orosz Jelena Bovinától. Ezen a héten Brazíliában versenyez, a bahiai tornán igyekszik megismételni tavalyi teljesítményét, mikor is egészen a döntőig menetelt.

A figyelmes újságírók itt figyeltek fel arra, hogy a csőd felé tartó, Forma-1-es Arrows-istálló brazil pilótája, Enrique Bernoldi érzéki pillantásokat vet a teniszpályán gyakorló Dokicra, rögvest ki is derítették, hogy ők ketten már májusban, a berlini versenyen megismerkedtek egymással.

"Szponzori kötelezettségeimnek eleget téve látogattam el Németországba, s kaptam egy meghívást a játékosok bulijára (úgynevezett players party, a nagyobb versenyek mindegyikén rendeznek hasonlót). Sokáig szemeztem Jelenával, majd beszélgetni kezdtünk, s innen már ment minden, mint a karikacsapás" - mondta Bernoldi.

Felszámolás szélén az Arrows/sport/f-1/20020911felszamolas.html

"Amikor csak programunk engedi, igyekszünk találkozni, ezért is vagyok most itt. Mikor megtudtam, hogy Jelena indul ezen a brazil viadalon, félretettem egy időre minden elintéznivalómat, s rohantam ide" - tette hozzá mosolyogva a brazil, akit szemmel láthatóan nem foglalkoztatnak különösebben munkaadójának problémái.

Enrique Bernoldi/sport/f-1/istallok/20010815enrique.html

Amennyiben Dokic beverekszi magát a verseny fináléjába, Bernoldi jelenléte nélkül lesz kénytelen pályára lépni, a pilóta ugyanis a monte-carlói, híres-nevezetes utcai aszfaltcsíkon fogja az idő tájt a köröket róni.