Társoldalunk:

Kórházba vitték a KO után a félnehézsúlyú magyart

2015.04.18. 09:21

A Ferobox Event péntek esti, budakalászi bokszgáláján a cirkálósúlyú Szellő Imre egyhangú pontozásos sikert aratott nyolc menetben, a félnehézsúlyú Baranyi Richárd azonban csúnyán kikapott.

Az esemény főmérkőzésén a cirkálósúly hazai uralkodója, az UBO nemzetközi övét is birtokló Szellő Imre (6-0) remek mérkőzésen, minden menetet megnyerve, egyhangú pontozásos sikert aratott nyolc menetben Giulian Ilie (20-9-2) ellen

Nem volt minden rendben velem, a héten egy kisebb vírusos betegségen estem át, ezért egy kis hiányérzetem van. Remélem a közönség azért élvezte a produkcióm, mindent megtettem, megérdemelt sikert arattam. Májusban még jobb leszek, ígérem” - mondta a mérkőzés után Szellő Imre.

Szellő Imre szép győzelmet aratottForrás: Forrás: Ferobox.com

Sajnos a félnehézsúlyú Baranyi Richárdnak nem úgy sikerült az argentin Pablo Sosa elleni küzdelme, ahogy várta. Pedig a nyitó menetben Baranyi jó boksszal uralta a ringet, szép akciókat vezetett, hatékonyan védekezett. A második menetben már komoly fölényben volt, jobbcsapottjával többször is megvillant. Sosának is voltak ugyan találatai, de ezekkel nem hozta zavarba a kecskeméti versenyzőt. 

A harmadik menetben Baranyi kicsit görcsösen igyekezett rövidre zárni a párharcot, ami nem sikerült neki, aztán Sosa egy balfelütéssel villant, s ettől a testütéstől Baranyi padlóra került, a ringbíró pedig kiszámolta. A fiatal kecskeméti bunyóst a biztonság kedvéért kórházba szállították kivizsgálásra.

Baranyi Richárd KO-vereséget szenvedettForrás: Ferobox.com

A pehelysúlyú Laki Róbert jó iramú, kiváló mérkőzésen döntetlen eredményt ért el spanyol riválisával, Sergio Romeróval szemben. A meccs eleje a magyar bunyósé volt, a második rész inkább Romeróé, így igazságos döntetlen született hat menetben.