Társoldalunk:

McGregort legyőzték, tömegverekedés tört ki a meccs után - videók

2018.10.07. 09:20

Két év szünet után tért vissza a ketrecbe Conor McGregor, aki a veretlen orosz Habib Nurmagomedovval csapott össze a UFC könnyűsúlyú vb-címéért kiírt Las Vegas-i mérkőzésen. Némi meglepetésre McGregornak szinte esélye sem volt, a 4. menetben fojtással kikapott, utána viszont elszabadultak az indulatok. Az orosz kiugrott a ketrecből, ahol gyakorlatilag mindenkivel összeverekedett, az oktagonon belül pedig Nurmagomedov csapatából többen megtámadták az ír sportolót. 

Hatalmas várakozás előzte meg a UFC 229 rendezvényt, az izgalmak azonban elmaradtak, Nurmagomedov ugyanis gyakorlatilag megsemmisítette McGregort a ringben. Már az első menetben földre vitte az írt, megrendíteni azonban nem tudta őt, így folytatódhatott a harc. A második menet viszonylag kiegyenlített volt, a harmadikban viszont újra az orosz dominált. A negyedikben pedig véget is ért az összecsapás, Nurmagomedov az ír mögé került, és fojtással győzött.

Ezt követően viszont óriási botrány tört ki, az orosz kiugrott a ringből és McGregor csapatára támadt, ütött, akit ért maga körül. A ringben közben csapata közül többen a még kóválygó McGregorra támadtak, elképesztő és sportszerűtlen jelenetek voltak ezek.

Végül úgy hirdették ki az orosz győzelmét, hogy már egyik harcos sem volt ott a ketrecben, rendhagyó véget ért tehát a gála. Hogy teljes legyen a kép, a találkozó után a szurkolók is összeverekedtek.

Ami a balhé utóéletét illeti: egyelőre három embert vettek őrizetbe, mindhárman Nurmagomedov csapatának tagjai.