Megint nem bírt magával a tenisz fenegyereke

Fever-Tree Championships - Day Four London TENNIS shot forehand backhand queens atp tournament championships lawn GRASS sports
Nick Kyrgios sokadszor nem bírta idegekkel a pályán
Vágólapra másolva!
Nick Kyrgios hiába nyert Queensben és jutott a legjobb 16 közé, ezúttal sem bírt magával, a székbírót és az egyik vonalbírót is hevesen kritizálta.

A szókimondó ausztrál teniszező, a főbírót, Fergus Murphyt kritizálta, miután szettlabdát rontott Roberto Carballés Baena ellen, aki szerinte kettős hibát ütött.

"Tesó, most szivatsz? Teljesen kint volt a labda, nem viccelek. Nem vicc. Mit csinálsz, mit csinálsz? Tényleg, mit csinálsz te ott fönt? Így nem fogok tovább játszani!" - fakadt ki az ausztrál.

Nick Kyrgios sokadszor nem bírta idegekkel a pályán Forrás: NurPhoto/Alberto Pezzali/NurPhoto/Alberto Pezzali

Miután Murphy megbüntette Kyrgiost a sportszerűtlen viselkedésért, a teniszező csak folytatta.

"Ennél jobban nem lehetett volna kint a labda. Jézusom, mit csinálsz? Nem volt kint a második szerva? Ez egy vicc. A sapkád is egy vicc. Minek van a fejeden? Nem is süt a nap. Minden beleadok, erre a vonalbíró elcsalja a meccset. Nem akarok játszani. Szó szerint vége kéne legyen a szettnek, most pedig álljak oda 5:5-nél? Vicc!"

Kyrgios végül rövidítésben hozta az első szettet, majd a másodikban egy rontott emelés után saját magát kezdte el szidni.

"Hogy lehetsz ennyire lusta? Hajnali háromig fifáztál, mégis mit vártál?" - tette fel a kölői kérdést.

Az ausztrál végül 7:6, 6:3-ra nyert, a következő körben Auger-Aliassime lesz az ellenfele.