Tyson Fury ismét pankrátornak állna - kép

Box Horizontal
British boxer Tyson Fury celebrates after defeating US boxer Deontay Wilder in the seventh round during their World Boxing Council (WBC) Heavyweight Championship Title boxing match at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas on February 22, 2020. (Photo by Mark RALSTON / AFP)
Vágólapra másolva!
Tyson Fury, a britek nehézsúlyú profi bokszvilágbajnoka újabb kihívás elé állítaná magát. A 31 éves klasszis bunyós Instagram-oldalán számolt be arról, hogy gratulált a WrestleMania 36-on abszolút bajnoki övet szerzett Drew McIntyre-nek, és egyúttal elfogadta a kihívását a skót pankrátornak.

A WWE (amerikai profi pankrációs szervezet) legnagyobb és legnépszerűbb eseményén a 120 kilós felföldi harcos a korábban az UFC-ben is világbajnok címet szerzett Brock Lesnart verte meg a hétvégén, és ezzel ő lett az első brit a WWE trónján.

Fury egyébként 2019 októberében győzelemmel mutatkozott be, mint pankrátor Szaúd-Arábiában, és most is örömmel állna az újabb feladat elé.

Ha még idén összejönne a csata kettejük között, akkor sűrű éve lenne a profi öklözőnek, mert elméletileg októberben jön majd a harmadik bokszmeccse Deontay Wilder ellen.