Társoldalunk:

Második visszatérésére készül Mike Tyson

2021.06.10. 11:59

Szeptemberben második visszatérésére készül a legendás amerikai nehézsúlyú bokszoló, Mike Tyson.

A nagy népszerűségnek örvendő amerikai bunyós nagy meglepetésre 15 év után reaktiválta magát, és 2020 novemberében egy 60 millió dollár bevételt hozó gálamérkőzésen ringbe szállt egy másik bokszlegenda, Ray Jones Jr. ellen.

A The Sun megírta, hogy Tyson edzője, Rafael Cordeiro elmondása szerint az 54 éves ikon jelenleg második visszatérésére készül, és szeptemberben újra bokszolni szeretne.

Folytatjuk az edzést. Ő egy kiváló sportoló, aki mindig edz, most is az edzőteremben püföli a boxzsákot" - mondta Cordeiro.

Mike Tyson szeptemberben újra ringbe szállnaForrás: AFP/2020 Triller/Joe Scarnici

"Azt gondolom, hogy szeptemberben lesz valamilyen bunyó. Azt még nem tudom kivel, mert a cége, a Legends Only League (Legendák Ligája) dolgozik az ügyön, és a TV-társaságokkal tárgyal a lehetséges időpontról. Szemptemberben bunyózni fogunk" - tette hozzá az edző.

Tyson korábban azt akarta, hogy újra megmérkőzhessen egykori legendás ellenfelével, Evander Holyfielddel, de úgy tűnik, az az összecsapás csúszni fog, mert az 58 éves Holyfield augusztusban Kevin McBride ellen tér vissza.

Tyson és Holyfield 1996-ban meccselt egymással először, majd egy évvel később a visszavágó arról híresült el, hogy Tyson kiharapott egy darabot ellenfele füléből.

A hírek szerint a két amerikai bunyós azóta összebarátkozott és mindketten nyitottak arra, hogy harmadszor is megmérkőzzenek egymással.