Vágólapra másolva!
Két fiatal tehetséges magyar kerékpárost, Feldhoffer Bálintot és Pollner Balázst szerződtette Alberto Contador U19 utánpótláscsapata, így Magyar Gergővel együtt már három magyar fiatal teker a profi olasz csapatnál.

2021 hatalmas pozitív fordulatot hozott a hazai kerékpársportnak: háromhetes versenyen rózsaszín trikót (Valter Attila a Giro d'Italián), pro kategóriás viadalon hegyi trikót (Dina Márton a Tour of the Alpson) is viselt magyar versenyző, márpedig ilyenre korábban még nem volt példa. És még ott vannak az előkelő Eb- és vb-eredmények is. Dina Márton és Fetter Erik, az EOLO-KOMETA Cycling Team (ProTeam) két kerékpárosa is hozzájárult a sikerekhez. A két legendás egykori versenyző, Alberto Contador és Ivan Basso által irányított klub utánpótláscsapatában (U19) pedig jövőre már három magyar fiatal tekerhet, miután Magyar Gergő mellett Feldhoffer Bálint és Pollner Balázs megkapja a lehetőséget, írja az EOLO-Kométa Cycling Team közleménye.

A két fiatal december közepén már megkezdi a munkát az idei Giro d'Italián, valamint több rangos World Tour és Pro Tour versenyen is rajthoz álló csapat színeiben.