Vőlegénye tartja a lelket a bántalmazott Szilágyi Liliánában

Szilágyi Liliána völegénye, a fotós Lengyel Zsombor
Vágólapra másolva!
A legnehezebb időszakokban is számíthatott a szerelmére, immár a vőlegényére Szilágyi Liliána - írja a Blikk.

Az Eb- ezüstérmes úszónő, aki nemrég vallotta be, hogy édesapja, a korábbi olimpikon, ügyvéd Szilágyi Zoltán gyerekkora óta bántalmazta őt testileg, lelkileg és szexuálisan is, mára láthatóan megtalálta a boldogságot kedvese, Lengyel Zsombor oldalán, akivel együtt érkeztek meg az M4 Sport – Az év sportolója Gálára is.

Szilágyi Liliána a vőlegényével, Lengyel Zsomborral Forrás: Fuszek Gábor/Blikk

Az ifjúsági olimpiai bajnok úszónő és vőlegénye nemrég a Hír TV Magánterület című műsorában már beszéltek kapcsolatuk különleges történetéről. Liliána és Zsombor gyermekként találkoztak először egyúszóedzésen. A férfi szerint nagyjából 13 éves lehetett.

– emlékezett vissza első találkozásukra Zsombor.

Az úszónő édesapja miatt azonban csak kevés időt tölthettek együtt – a háttérben zajló családi drámától igyekezett megkímélni Zsombort, arról ő is csak később szerzett tudomást. Pedig az úszónő is fülig szerelmes volt.

– mesélte mosolyogva az úszónő.

Bár valódi kapcsolat csak hosszú évekkel később tudott kialakulni köztük, ez az időszak is megerősítette a köteléküket. Zsombor igazi támasza lett Liliánának, s ma már elválaszthatatlanok.

"Zsombor kitartott mellettem úgy is, hogy nem tudta, miért viselkedem vele néha furcsán. Előfordult olyan is, hogy este felhívott és gitározott nekem a telefonba, hogy el tudjak aludni. Nekem ez mindvégig hihetetlenül sokat jelentett" – árulta el Liliána.