NFL-csapattal edzett a YouTube-sztár bokszoló - videó

Jake Paul v Tyron Woodley GettyImageRank2 Knock People Waist Up Boxing - Sport USA Florida - US State Tampa Fighting Two People Photography Facial Expression Competition Round Arts Culture and Entertainment 6 Celebrities Cruiserweight Round Eight Gulf Coa
TAMPA, FLORIDA - DECEMBER 18: Jake Paul reacts to knocking out Tyron Woddley in the sixth round during an eight-round cruiserweight bout at the Amalie Arena on December 18, 2021 in Tampa, Florida. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP (Photo by Mike Ehrmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A YouTube-sztár bokszoló, Jake Paul az NFL-ben szereplő Dallas Cowboys csapatával edzett, és saját bevallása szerint az amerikaifutballban is megállná a helyét.

A The Sun megírta, hogy a 25 éves amerikai celeb, influenszer és sportoló Texasban járt, és a Dallas Cowboys csapatának edzésén vett részt.

Az ökölvívói karrierjét 5-0-s mérleggel indító Paul a hírek szerint remek statisztikákat produkált a tréning során, így az sem kizárt, hogy egyszer az NFL-ben is pályára léphet.

A közösségi médiába feltöltött videón látható, ahogyan Paul nagyszerű mozgékonysággal rázza le őrzőjét, majd továbbfut és elkapja a labdát.

Saját bevallása szerint a legmagasabb szinten is jó teljesítményt tudna nyújtani, mert alig több mint 4 másodperc alatt képes lefutni 40 yardot (több mint 36 métert). Paul azt gondolja, hogy az amerikaifutballban is el tudná hallgattatni a benne kételkedőket.

írta Jake Paul a Twitteren.