Vágólapra másolva!
A következő meccsére készülő legendás ökölvívó, Floyd Mayweather 45 évesen is kirobbanó formában van, az évek során szinte semmit sem veszített gyorsaságából.

Az öt súlycsoportban is világbajnok sztárbokszoló legközelebb május 14-én Dubajban lép a kötelek közé Don Moore ellen. A nyolcmenetesre tervezett mérkőzést az egyik felhőkarcoló tetején található helikpoterleszállón rendezik meg.

A The Sun megírta, hogy Mayweather nagy erőkkel készül az ütközetre, és a közösségi médiában napvilágot látott egy videó, amely arról tanúskodik, hogy a világklasszis harcos még 45 évesen is elképesztő formának örvend.

Jól látható, hogy Mayweather még mindig hihetetlenül gyors és továbbra is fantasztikus reflexekkel rendelkezik.

A legendás ökölvívó hibátlan mérleggel (50 győzelem, 0 vereség) vonult vissza 2017-ben, miután legyőzte az UFC szupersztárját, Conor McGregort.

Visszavonulása óta két bemutatómérkőzése volt, legutóbb a youtuber bokszoló, Logan Paul ellen állt a kötelek közé, aki kibírta talpon mind a 8 menetet és elkerülte a vereséget.

Mayweather nemrég elárulta, hogy bokszolóként több mint 1 milliárd dollárt keresett, jelenleg pedig leginkább ingatlanokba fekteti vagyonát, a portfóliója hatalmas növekedésnek indult, miután milliós befektetéseket eszközölt.