Lecsalózta Tyson Furyt az általa kiütött ellenfele

775799641 Box Horizontal, Tyson Fury, boksz, Dillian Whyte
Britain's Tyson Fury (R) lands a punch to knockout Britain's Dillian Whyte in the sixth round and win their WBC heavyweight title fight at Wembley Stadium in west London, on April 23, 2022. - Tyson Fury stopped British rival Dillian Whyte in the sixth round to retain his WBC heavyweight crown at a packed Wembley on Saturday. In his first fight on UK soil in four years, Fury was treated to a hero's welcome by a 94,000-capacity crowd and largely dictated the tempo before ending proceedings in devastating fashion. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Dillian Whyte pár napja még elismerte Tyson Fury nagyszerűségét, azonan legutóbb már azt mondta, hogy a bajnok csak azért nyerhetett, mert csalt - írja a profiboksz.hu.

Vasárnap White még azt nyiltakozta, hogy nem tudott felnőni Fury klasszisához, azóta viszont már azt hangoztatja, hogy nem az ütés miatt volt képtelen folytatni a mérkőzést.

Még a fogát is kivere Dillian Whyte-nak Tyson Fury Forrás: AFP/Adrian Dennis

Mint az köztudott, Tyson Fury a hatodik menetben tett pontot a Dillian Whyte elleni mérkőzésre, amikor egy villámygyors jobbfelütéssel a padlóra küldte a kihívóját, az pedig nem is tudott 100%-osan magához térni.

Íme Whyte feldúlt nyilatkozata:

Amikor megütött megszédültem, de minden erőmmel azon voltam, hogy összeszedjem az érzékeimet. Visszanéztük, ellökött két kézzel én pedig bevertem a fejemet, a padlóba. Fury azt mondta, a bírónak, hogy : - Szüntesd be a mérkőzést! - a bíró pedig megtette! Sajnos nem ez az első alkalom, hogy Fury piszkos trükköket vet be, de ezúttal nem fogja megúszni, azonnal visszavágót akarunk!"