Conor McGregor csattanós választ adott azoknak, akik doppingolással vádolják

62nd Annual GRAMMY Awards – Arrivals award Horizontal HEADSHOT
Irish mixed martial arts artist Conor McGregor arrives for the 62nd Annual Grammy Awards on January 26, 2020, in Los Angeles. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Conor McGregor a Twitteren adott csattanós választ azoknak a rajongóknak, akik doppingolással vádolják, ugyanis felfedte a titkát, ami nem más, mint whisky és marhahús.

Az ír ketrecharcos izomzata a közel múltban meglehetősen komoly fejlődésen esett át. Néhány rajongóban felmerült a gyanú, hogy esetleg tiltott szerek használatával érte el a változást, ám McGregor a közösségi médiában válaszolt a kényes kérdésre, amiben jelezte, hogy a marhahús és a whisky alakította tökéletessé az izomzatát.

– szögezte az edzésprogramjával kapcsolatban a „Hírhedt" becenevű MMA-harcos, aki tavaly az amerikai Dustin Poirier elleni meccsén lábtörést szenvedett.

Conor Mcgregor elárulta, mi tartja formában Forrás: AFP/Valerie Macon

Mint elárulta, saját tenyésztésű marháját levágja, a húsát pedig forró kövön süti át, ettől válik olyan ízletessé. Az ír harcosnak továbbá saját whisky-márkája is van, ami a Proper 12 néven ismert.
A 34 éves McGregor jövőre, vagyis 2023 első negyedévében térhet vissza a nyolcszögletű küzdőterületre, ám ehhez még hivatalos orvosi engedélyt kell szereznie.