Pórázon sétáltatott egy oroszlánt Tyson Fury kihívója - videó

Vitalij Klicsko, Manuel Charr, boksz
RUSSIAN FEDERATION, Moscow : Ukraine's two-time World Heavyweight champion Vitali Klitschko (R) fights for the defense of his WBC heavyweight title against Germany's Manuel Charr in Moscow early on September 9, 2012. AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV
Vágólapra másolva!
Az ex-világbajnok német Mahmoud Charr, aki egyébként Libanonban született, de van szíriai állampolgársága is, instagramon üzent Tyson Furynek.

Szeptember végén már biztosnak tűnt, hogy Charr és a WBC szervezet nehézsúlyú vb-címét őrző Tyson Fury összecsapnak, de a legújabb posztból az derül ki, hogy Furyék még nem írták alá a papírokat.

Charr egy oroszlánnal sétálgatott és azt írta, hogy az oroszlán éhes és elmegy Londonba a zsiráfért. "Végre írd alá a szerződést és bizonytsd be, hogy te vagy a cigány király, aki ki mer állni az arab király elen."

A Fury-Charr találkozóra elvileg december 3-án kerül sor. A 34 éves, veretlen Fury profi mérlege egy döntetlen mellett 32 győzelem, a 37 esztendős Charr pedig, aki 2017 és 2021 között birtokolta a WBA szervezet nehézsúlyú világbajnoki övét, eddigi 37 meccséből 33-at nyert meg (19-et kiütéssel), s négyet veszített el.