Vágólapra másolva!
Minden idők egyik legjobb teniszezője, a szeptemberben visszavonult Roger Federer nem sokáig bírta a tétlenséget, máris visszatér a pályára. A 41 éves svájci klasszis a kerekesszékes teniszsztár, a japán Kunieda Singo oldalán játszik majd november 19-én, Tokióban.

A 20-szoros Grand Slam-győztes Federer lesz lesz a sztárvendége a Tokióban megrendezésre kerülő Uniqlo Life Wear Day rendezvénynek, amelyet 2022. november 19-én tartanak a tokiói Ariake Coliseumban, amely általában az ATP 500-as tornáknak szokott otthont adni.

táplálják a jövő vezetőinek számító gyermekek álmait, és egy jobb társadalmat valósítanak meg" – olvasható a közleményben, amelyben hangsúlyozzák, hogy méltó módon szeretnék megünnepelni a globális márkanagykövet Federert, aki idén szeptemberben vonult vissza.

Roger Federer minden idők egyik legjobbja Forrás: AFP/Glyn Kirk

A programban szerepel egy konferencia Federerrel és Kunieda Singo 28-szoros Grand Slam-győztes kerekesszékes teniszezővel, aki jelenleg a világranglista második helyén áll. A két sztárjátékos ez ezután gyerekekkel fog teniszezni az Ariake Coliseumban.

Federer ezt követően egyesben játszik Kunieda ellen, hogy stílusosan zárja a napot.