Meglépett Rafael Nadal ütőjével a labdaszedő - videó

tennis Horizontal AUSTRALIAN TENNIS OPEN, Rafael Nadal, Australien Open
Spain's Rafael Nadal rests during a break in his men's singles match against Britain's Jack Draper on day one of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 16, 2023. (Photo by WILLIAM WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
A címvédő Rafael Nadal négyszettes győzelemmel jutott be a második fordulóba az ausztrál nyílt teniszbajnokság hétfői nyitónapján. A meccs nem csak a spanyol sikere miatt marad emlékezetes, hanem az egyik labdaszedő miatt is.

A mérkőzés egyik labdaszedője főszereplővé vált: az első szettben 4:3-as előnynál Nadal úgy döntött, hogy ütőt cserél.

Megérte az egyik labdaszedőt, vigye el húroztatásra a használt ütőjét. A gondok itt kezdődtek, ugyanis amikor visszament játszani, akkor vette észre, hogy összecsarélték az ütőket, a labdaszedő az újat vitte el, nála a régi van.

A 22-szeres Grand Slam-győztes spanyol sztár azonnal jelezte a problémát a mérkőzésvezetőnek, majd mosolyogva elmagyarázta az ellenfelének is, hogy mi történt. Végül visszacserélték az ütőt a labdaszedővel, Nadal pedig 3 óra 42 perces csatában verte a szintén balkezes brit Jack Drapert.