Vágólapra másolva!
Csütörtökön a Fradi labdarúgócsapatáé volt a főszerep, amely bátran küzdött, de ismét kikapott a Bayer Leverkusentől, így véget ért a Fradi-kupacsoda, de emellett is számos érdekesség történt. Mutatjuk, mik voltak a legizgalmasabb sporthírek március 16-án!

Az Európa-liga nyolcaddöntő visszavágó mérkőzésén a magyar bajnok Ferencváros hatalmasat küzdve 1-0-ra kikapott a Bundesligában szereplő Bayer Leverkusentől. A Fradi mintegy 50 ezer szurkoló előtt végig bátran küzdött, a drukkerek is kitettek magukért, hiszen a csapatot szenzációs élőképpel fogadták a teljesen megtelt Puskás Arénában.

A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőének visszavágóján a Liverpool szerdán 1-0-ra kikapott a Real Madridtól a Santiago Bernabeu Stadionban és 6-2-es összesítéssel kiesett a sorozatból. Jürgen Kloppék kudarca természetesen a mémgyárosokat is megihlette, a közösségi médiában született néhány egészen zseniális alkotás.

Emelt fővel távozott az utolsó percig becsülettel harcoló Ferencváros Fotó: Polyák Attila - Origo

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka véget vetett a pletykáknak és egy videóüzenetben tudatta rajongóival, hogy valóban gyereket vár.

Most már nem csak Magyarországon, hanem külföldön is beszédtéma a Diósgyőr szívtelen kapusa. Mint ismert, Senkó Zsombor megakadályozta, hogy egy MTK-szurkoló kisfiú, a születésnapos Varga Énok a kezdőrúgást követően gólt lőjön a miskolci kapuba. A történet azóta külön életre kelt, már nem csak itthon hüledeznek a diósgyőri kapus tettén, hanem már az egész világ rajta röhög.